Menü
Étterem: (+36) 52 311 394 | Kifőzde (kiszállítás, rendelések): (+36) 52 322 223

Esküvő helyszín Debrecenben!

Az esküvője napja mindenki életében nagyon fontos esemény, éppen ezért a legtöbb ember komoly figyelmet fordít rá, hogy a lagzin minden tökéletes legyen. Az esküvőkről nem maga a szertartás, hanem az azt követő lakodalom marad meg leginkább az emberekben, így természetesen nagyon nem mindegy, hogy az jól sikerül-e. Ahhoz, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen, a legfontosabb lépés a megfelelő helyszín kiválasztása, hiszen nagyon sok múlik azon, hogy hol, milyen körülmények között és milyen kiszolgálással ünnepeljük meg az újonnan köttetett házasságot. Ezt azonban nem könnyű megszervezni, ha viszont a megfelelő helyet választjuk, sok segítséget kaphatunk hozzá. Nincs ez másként akkor sem, ha az esküvő Debrecen területén kerül megrendezésre.

Teljes mértékben egyénre szabott esküvő debreceni éttermünkben

Éttermükben lehetőség van személyesen megbeszélni, hogy a pár mit szeretne, és ezt maximálisan figyelembe véve dolgozzuk ki ajánlatunkat. A személyes találkozó sok esetben jóval eredményesebb, mintha telefonon, vagy e-mailben zajlana az egyeztetés, ezért egy ilyen megbeszélés mindenképpen kell ahhoz, hogy minden megfeleljen a pár igényeinek. Igyekszünk minden ötletet megvalósítani, minden javaslatra nyitottak vagyunk, de természetesen az ésszerűség határain belül maradva. Éttermünk fennállása óta számos esküvőt bonyolított le Debrecen területén. Többéves tapasztalatainkat felhasználva, ha van rá igény, mi is szívesen adunk tippeket a szervezéssel kapcsolatban, hogy minden zökkenőmentes legyen a nagy napon.

esküvő debrecen - godor.huesküvő debrecenGödör esküvő debrecen

Esküvő Debrecen belvárosában rugalmas árképzéssel

Árak tekintetében a lagzi szervezésekor több kategóriából lehet választani, emellett olyan egyéni felvetésekre is nyitottak vagyunk, ha például alkoholos italokat, esetleg süteményt szeretnének behozni. Természetesen az is gyakori, hogy a pár semmivel nem szeretne foglalkozni külön, és szeretné, ha mindent az étterem bonyolítana le, nálunk ez is megoldható. Az egyeztetés részleteit minden alkalommal leírjuk a félreértések elkerülése végett, de ez nem feltétlenül szentírás, kisebb dolgokon felár nélkül is lehet utólag változtatni. A részletek megbeszélését követően 20 százalékos foglalót kérünk el, az összeg fennmaradó részét a rendezvényt megelőző egy hétben kell csak kifizetni. Az foglaló kifizetése árgaranciát is jelent egyben.

esküvő debrecen lagziesküvő debrecen árakesküvő debrecen

Az esemény előtt két héttel szükséges megerősíteni, hogy a rendezvény valóban létrejön, amennyiben felmerül ilyen igény, még a lagzi hetében lehetséges egy személyes egyeztetés is. A násznép addig maradhat, amíg jól érzi magát, ezért külön pénzt nem szoktunk fölszámolni. Nagy termünkben 80, kis termünkben pedig 40 fő fér el kényelmesen, de a két terem egybenyitható, így akár 120 fős esküvőt is problémamentesen le tudunk bonyolítani, nincsenek oszlopok, vagy egyéb olyan elem, ami megosztaná a násznép egységét. A teremdíszítés megoldható egyénileg, de székszoknyát, szalvétát a kívánt színekben tudunk biztosítani a dekorációhoz. A dohányzó vendégek részére rendelkezésre áll egy kinti, erre a célra kialakított rész asztalokkal, székekkel.

Hajdúsági Étterem - esküvő debrecendesszert - esküvő debrecenesküvő helyszín debrecen

Ha az esküvő Debrecen területén kívül vagy egy külső helyszínen kerül megrendezésre, akkor is vállaljuk lakodalmak lebonyolítását, természetesen ebben az esetben is maximálisan alkalmazkodunk a pár igényeihez és figyelembe vesszük kéréseiket. Sokan szeretnek ezzel a lehetőséggel élni, különösen nagy létszámú esküvők esetén. Az ételek, az italok és a kifogástalan, magas szintű kiszolgálás biztosításán túl bizonyos esetekben tányérokkal és evőeszközökkel is rendelkezésre tudunk állni. Ha azonban ez mégsem megoldható, tudunk segíteni ezek kölcsönzésében erre szakosodott cégektől. Az ételt és a szükséges eszközöket természetesen magunk szállítjuk a helyszínre. A megmaradt étel mind a külső helyszínen, mind az éttermünkben megtartott lakodalmak esetén elcsomagolható és elvihető, a csomagolásért külön díjat nem számolunk fel.


esküvő debrecen területén

Hangulatos esküvő Debrecen belvárosában