Menü
Étterem: (+36) 52 311 394 | Kifőzde (kiszállítás, rendelések): (+36) 52 322 223

Ételkiszállítás rendezvényekre

Az emberek életük során több alkalommal is tartanak olyan rendezvényeket, melyekre rokonokat, barátokat hívnak meg. Ilyen lehet például egy esküvő, ahol gyakran nagy létszámú násznépet kell ellátni megfelelő mennyiségű étellel és itallal, de ebbe a kategóriába tarozik egy céges rendezvény, szülinap, névnap vagy éppen egy érettségi bankett is. Ilyen rendezvényeket gyakran tartanak olyan helyszíneken, ahol nem biztosított az étel- és italellátás. Ezekre a helyzetekre jelenthet megoldást az ételkiszállító szolgáltatásunk, melynek keretein belül vállaljuk, hogy külső helyszíneken tartott összejövetelekre ételt szállítunk.

Éttermünk személyzetének nagy tapasztalata van a bérfőzésben, ezért nagyfokú megbízhatósággal tudjuk az ételkiszállítást lebonyolítani. Ha van rá igény, bizonyos alkalmakkor tudunk biztosítani tányérokat is, amennyiben éttermünkben nincs éppen egyéb rendezvény, ezért nem számolunk föl külön díjat. Nem kerül külön pénzbe a mosogatás, valamint az esetlegesen használt díszítőelemek sem, az árakat úgy számoltuk ki, hogy ezeket az extra szolgáltatásokat is fedezzék. A külső helyszíneken is el lehet vinni a megmaradt ételt, egyedül a levesek elvitelét nem szoktuk javasolni, mert azok könnyebben megromlanak.

Megmaradt étel szinte minden rendezvény után van, nem véletlenül, a vendégeink maradéktalan kiszolgálása, és éttermünk jó hírének megőrzése érdekében mindig inkább több étellel készülünk, hogy véletlenül se fordulhasson elő, hogy valakinek nem jut elegendő étel. A megmaradt étel elcsomagolása sem jelent plusz költségeket, a dobozokért és egyéb tárolóedényekért nem számítunk fel felárat. A külső helyszínen tartott rendezvényekre igény szerint bármilyen ételt kiszállítunk, természetesen mindig nagy figyelmet fordítva arra, hogy az étel kellően friss legyen. A frissensülteket ennek érdekében közvetlenül a szállítás előtt készítjük el, de az egyéb ételeket is mindig aznap főzzük meg. Vannak kimondottan rendezvényekre összeállított hidegtálaink, sültes tálaink és más ételeink, de természetesen egyéni kéréseket is teljesítünk.